2011. december 31., szombat

Még mindig hiszek a január elsejében...

Azthiszem Pán Péter című filmben kántált az egyik szereplő a következő szöveget: "...hiszek, hiszek, hiszek a tündérekben..."...és a tündérek csak úgy hemzsegtek körülötte. Lehet, hogy nem is így volt, de a szelektív emlékezetem ezt a képet hozta elő.

Apró és törékeny tündérek nem a műfajom. De még a helyi újévi szimbólum listában sem jutottak az első tízbe. Egyébként nem tudom hogy állnak az első százban, de most nincs időm utánajárni. A lényeg, hogy virslik, lencsék, lóherék, extrahangos papírtrombiták, pezsgő, mobiltelefonok, csillogó-villogó szarvak biztosan megelőzték őket... segítsetek már, hogy legalább tízet össze tudjak szedni!...köszönöm! ...petárdák, éjféli tévé műsör, sorbaállás kétoldalas pusziért. Megvan.

A tündérek csak lírai bevezetésként jelentek meg errefelé, de ha blogger is számlálja a címszavakat, akkor valaki a tündér szóra erre a bejegyzésre tévedhet google kereső jóvoltából. Bocsánat! Igazán nem volt szándékos.

Csak azt szetettem volna mondani, hogy még mindig hiszek a január elsejében. Hiszek a fordulópontokban, hiszek a változásokban, hiszek az újban rejlő lehetőségekben és abban, hogy képesek vagyunk őket észrevenni. Hiszek a boldogabb újévekben. És ha tündér szó ennek a gyűjtőfogalma, akkor hiszek a tündérekben.
Számomra egy nagyon boldog év nemsokára 2011es mappába kerül. Ennek az évnek Ti is részesei voltatok - ki ismerősen, ki megismerve, ki ismeretlenül. Hálás vagyok a virtuális találkozásunknak, köszönöm az olvasást, hozzászólást, támogatást!


Most tollal és füzettel a kezemben elvonulok vissza és előre tekinteni...

3 megjegyzés:

Krizantám írta...

...és maradjon ugyanilyen a kitárt szíved Neked is a továbbiakban!
:-))) Kriszta

Halász Csilla írta...

boldog és tudatos újévet...:))

Szemkép írta...

Kriszta, Csilla, köszönöm a jókívánságokat, így lesz:)