2011. november 7., hétfő

Mici, tartozom egy vallomással...

Ésakkoregylevegővétellel: Mici, megtörtem a plüsst!

Valamikor réges-régen, talán pár hónapja történt. Valamelyik virtuális térségen, mert bizonyára sok van a pixelállamokból, falvakból és kistérségekből. Szóval valahol azt olvastam...megjegyzem, még pontosan idézni sem leszek képes, mert a virtuális valóságban minden nyom oly hamar elszáll...szóval azt olvastam Mici tollából (elképesztő, hogy tudok képernyőre nézve hazudni!)...

Ki hinné el, hogy valaki tollal gépel? Ha ezt a mondatot elmondanám a kétévesemnek, bukfencezne a nevetéstől!

Lényegében annyi állt írva (éljen a szenvedő szerkezet, miatta honvágyam támadt), hogy nem jó, ha a plüss megtörik.

Ez a mondat olyannyira magával ragadt, hogy mindenhol kísérte engem. 

Vajon mi történik, ha a plüss megtörik? És miért nem jó, ha megtörik? Mi lenne, ha kipróbálnám megtörni?...ezután megszakadt a belső szövegelés és helyében lépett a galád tettem: MEGTÖRTEM A PLÜSST!


Így született a "Őszi napsugarak betörték a téli ablakot" című alkotás. Mici, köszönöm az ötletet! Meddig is tart a dackorszak?

8 megjegyzés:

M-ici írta...

Ejj te Rita, ne rosszalkodj! Te nem csak megtörted azt a plüsst, meg is nyuvasztottad. De ez egy ilyen textilkép esetén azt hiszem elengedhetetlen. De egy babóca töredezett plüssből kicsit olyan, mint aki hős túlélőként esett haza "Gyűrnyúzcibákiából". Ami jól is állhat neki, ha már egy éve ott lakik, agyon van szeretve, és hurcolva ágyba be, ágyból óvodába, óvodából ide-oda, de a gyárból kijövet illik neki jól fésültnek, frissen vasaltnak, és sima "bőrűnek" lenni, hogy leendő gazdája tudjon miből amortizálni. :D

Julcsi írta...

Nagyon tetszik!:)

Mici! Gyűrnyúzcibákiából:))))))))

Szemkép írta...

ha tudnátok, milyen jó íze van a rosszalkodásnak, na ettől nem fogom leszokni:-)

Egy újabb téma a láthatáron: hős túlélő "Gyűrnyúzcibákiából"...

M-ici írta...

Stipi-stopi, enyém szavam, igaz újsütető, és az is tény, hogy Rita-fűszer hatása alatt bújt ki belőlem, pont mint egy kisördög, de ahogy itt ízlelgetem, elkezdett összeállni egy sztori(cska), szóval kitenném az "R" betűt. :)
Majd járok ide gyakrabban, szedek össze némi rosszaságot, mert jó hatással van rám. Egy órája vigyorgok, mint a tök. :)

Szemkép írta...

okidokimarmeloki, legyen a tiéd a Gyűrbákia, én meg dobom egy plüsskendőt és kihívlak a plüssnyűzőpárbajra. A lényeg: létre kell hozni egy plüsslényt, akire csukott szemmel rá lehet vágni: hős túlélő "Gyűrnyúzcibákiából".

Benne vagy?

Leki írta...

Megint nagyon jóóóóóóó volt betérni... fülig ér a szám :)

RitaFoltok írta...

...és meddig tart a dackorszak? Az is kérdés, hogy melyik?

Szemkép írta...

Rita, azthiszem egyeseknek életük végéig, csakazértis:-)