2011. november 30., szerda

Amiről a madarak, halak és kulcslyukas kislányok csicseregnek...

Amit más nekem elmond, az örökké nálam marad, de ami engem érint, azt nehezem tartom magamnál. Bár, amiről csicseregnek itt a lények-lányok, az csak félig az enyém, a másik feléért kopogtassátok Zelnicénél!


Ki ne ismerne és csodálna Zelnice füzeteket? De vannak itt kakukktojások is... Gondolom felismertél az ujjlenyomataimat rajtuk:)...így most már vannak Zelnicés és Szemképes füzetek. Mások. Jól elférnek egymás mellett. Jól kiegészítik egymást és inspirálják egymást.


A füzetekről beszéltem? A füzetekről is, de tapasztalt hámozóként biztosan tudod, hogy van itt más is. A füzetnek fontos szerepe van. Hiszen az egész egy füzettel kezdődött, de erről majd máskor:) Ha te is szeretnél egy füzetet, a Meskán megtalálsz - ilyet is-olyat is...

Egy együttműködésről kezdtem mesélni, amely által nem csak együttműködés szó, hanem sok minden más is új értelmet fog nyerni. Már egy ideje a hulló levelek, gőzölő kávé és pixelmilliónyi tervek közt valamin szorgoskodunk. Az egyik konyhaasztalnál, a másiknál, külön-külön és együtt. Tovább is van, mondjam még?


 Kétkezi és szellemi kreativitásfejlesztési műhely, amely célja újraértelmezés, újrahasznosítás, újragondolás által eljutni önmagunkhoz, belső alkotónkhoz és ebben az új minőségben újratalálkozni egymással.

A Kreatív Homokozó még építkezés alatt van, de nem várunk meg amíg felépül, minden érdeklődőt és játszani vágyót szeretettel várunk a betonkeverők és daruk közt. A homok akad bőven! A színes homokkupacunk, pedig, egy átmeneti blogban található, amit, ha kész lesz a Kreatív Homokozó, becsomagolunk és magunkkal viszünk.

Mit szólsz? Jössz?

Nincsenek megjegyzések: