2011. október 13., csütörtök

Lájkaláka indul!

Tegnap este bekukkantottam a bukba és mit találtam? Tudod Te azt...ugye? Ha nem találtam volna az ötvenedik lájkot, a lájkkaláka is váratott volna még magára. Nos akkor elő a kosarakkal és ki az erdőbe!

Ma reggel, biztos, ami biztos, átolvastam a feiszbuk játékszabályzatot, megittam még egy kávét és ismét csak arra a következtetésre jutottam - a korlátozásokat nem szeretem, megyek a magam útján, így hát bukjáték helyett  blogjáték lesz belőle! A feiszbukon azért érdemes lájkolni a szemképet, mert friss, illatos, színes és ropogósan csobogós írások rögtön felbukkannak a hírfolyamon....és 1 fokkal melegebb is lesz a telem:-)

Rajz Neked ...vagy Rólad?...no persze szemképesen...és papíron
Mese illusztrációval Neked... vagy Rólad?...szeretnél?

Ezt sorsoljuk ki a kaláka végén, de addig még van kis időnk és sok tennivalónk! És persze, hogy nincs egy bemutató darab, mert  az személyesen Neked készül el! ...Szemkép stílusjegyeket ismered, középiskolai tananyag...vagy mégsem?...akkor lapozz bele a sohaelnemsárguló blogarchívumba!

Gondolom sejted, hogy egy szemképes kalákát nem lehet megúszni egy gombnyomással. Azt a bizonyos gombnyomást, viszont, nagyon köszönöm! És nagyon köszönöm mindenkinek, aki már spontán módon megnyomta!

LÁJKALÁKA MENET

Ha kis kosárral jössz és egy szemképes RAJZra vágysz:

Fel a gumicsizmát és kis gombaszedő késsel karcold be a megjegyzésben (az írás alatt található): azt a témát, amelyről szóljon a rajzod, ha a sorsoláson a Te nevedet kihalásszuk a kosárból. Ha nincs látható felhasználóneved, a nevet, amellyel részt veszel a játékban is írd oda.

Például: ...téma: GOMBAHALÁSZAT ŐSZI ÉJJEL...név: Vilma

De ha talicskával jönnél, hogy beférjen a MESE RAJZOSTUL:

Akkor kreatívan, magad módján, mutasd be a Szemképet linkestul (magyarul: megosztod) valahol a virtuális mindenségben , vagy éppen virtuális otthonodban, a blogodon és írd meg a megjegyzésben azt a témát, amelyről szóljon a meséd. És a linket, amely a "Szemkép a te szemeddel" átmeneti címet viselő íráshoz vezet sem felejtsd el megosztani velünk.

Ha a megosztást választottál, mások is bekukkantanak majd a blogodba, így mindenki, aki játszik új élményekre, ismeretségekre, olvasókra és ...esetleg ...nem ezt nem mondom ki, tudod, a gombnyomás...tudod...négybetűs...tudod...aki szovjet időben szocializálódott, érti a gombák nyelvét...

A lájkaláka október 23, vasárnap éjfélig tart. Sorsolás hétfőn, október 24-én! 

Akkor 8-5-16,5 - a gombaszedés indul! Tetszik? Ne félj attól a bizonyos gombtól:-)

FONTOS: a megjegyzésíráshoz regisztrálni kell, de ez ne vegye el kedved a játéktól! Ha sehogy sem sikerül, jelezd a fbukon...és felteszem ott egy témára vonatkozó kérdést...azt még szabad...

7 megjegyzés:

Szemkép írta...

A két kosárral indulókat nem felejtettem el! Csak a témát várom!

Barbi írta...

Mindenképp beszállok a gombaszedésbe, csak egy kis idő kell! :D

Szemkép írta...

igazad van, Barbi, a gombaszedéshez kell kis idő, esős idő...ezért két adag hétvégét raktam a menűbe:-)

Abile írta...

mindjárt elolvasom újra, lassabban is, hogy mit is kell csinálnom :D Kosarat vennem, minél nagyobbat! Azt már tudom!

Szemkép írta...

Abile, első bizonyára a kosár, aztán ha igazán jól akarsz szórakozni, akkor magad módján, magad stílusában megosztani, felvezetni, bemutatni ...a Szemképet...és a bemutatást ide, a megjegyzésekhez belinkelni. Így aki hozzád jár megismerkedik Szemképpel, aki hozzám jár megismerkedik Veled és mindenkivel, aki talicskával indul gombát szedni.

Nem mellékes, hogy egy szerencsés talicskásember saját, csak neki írt mesére illusztrációstul tesz szert.

Aki jobban szeretné kosárral jönni és szerencsével jár - egy csak neki készített rajzzal gazdagodhat.

Így bármivel is jönnél, a témát írd meg vagy a megjegyzésekhez, vagy FBon.

Colette írta...

Szemkép... colette szemével:-)
http://ludvignicolette.blogspot.com/2011/10/szemkep.html

Szemkép írta...

Colette, gyönyörű az írásod!

Gondolom nem mondom újat, hogy bármit alkotunk, bárkit ábrázolunk, ez saját szemünk által látott képet tükrözi vissza. Ezt hihetetlenül jól fogalmaztad meg!

köszönöm!