2011. augusztus 18., csütörtök

Répacukros karamella, strucctojáslikőr és földalati eperfagyi - éljenek a győztesek!

Drága játékosok!

Azok is, akik bátran leírták a gondolatait (virtuális vastaps!) és azok is, akik elsőre fejben játszották (újabb tapsvihar!). Véget ért a játék...most nyújts ki a kezed és markold fel első dolgot, ami a kezed ügyében akad. Megvan? Semmi sem akad kéznyújtás távolságban? Hajolj előre...megvan? Akkor jöhet a fődíj!Nyugodtan vehetsz még egy adaggal, kettővel, hárommal vagy tizennéggyel! Marad mindenkinek! Mivel eszed? Havi beszámolóval? ceruzahegyezővel? Reggeli kávés bögrével? Vagy? Mit markoltál fel?

És most elárulok miről is szólt a játék. 

Mindjárt, mindjárt, csak megvakarom a nyakam. Tegnap éjszaka megcsípett egy szúnyog és nagyon viszket...Egyébként a viszketés ragályos, mert már a kezem is kéri egy vakarást. Ezek szerint két szúnyog volt. Vagy esetleg egy szúnyog kétszer csípett meg.

Tényleg, a játék. A játék lényege maga a megfejtés keresés volt. Nem volt helyes válasz. Volt egy alaptörténet, amit holnap az ígéretemhez híven el is mesélek, de az nem A HELYES MEGFEJTÉS. Csupán egy aspektusa, egy szemszöge, egy nézőponttól látható történése, mégpedig az enyém. Érdekes, gondolatébresztő, inspiráló....de nem helyes. Tulajdonképpen nem az a fontos, hogy mire gondolt a költő, hanem MIT MOND EZ NEKED.

Nagyon élveztem a válaszokat! Még egyszer köszönöm, hogy megosztottátok a gondolatatokat! A játék a kreativitásról szólt. Saját kreativitásunk megtapasztalásról. És egyben mások kreativitása megtapasztalásáról is. Erről nemsokára beszélgetünk őszi hulló levelek és gőzölgő tea kíséretében. Szeptemberben indul a KREAKTÍV vagy KREPASSZÍV? sorozat.

Ni, ott van egy tejszín bajuszod! Ne töröld le! Olyan jól áll!


Nincsenek megjegyzések: